Polterabend

Danseworkshop til polterabend - for både små og store grupper

Vi tilbyder dans til alle slags events. Alle kan deltage, uanset alder og køn, og man behøver ikke have nogen danseerfaring for at deltage.

Lokalerne er beliggende på Nørrebro, Islands Brygge og i City (ved Hovedbanegården). Vi kan også komme ud til jer, så er det eneste I skal sørge for et musikanlæg med AUX-kabel/minijack-stik (eller evt. Bluetooth), hvor vores underviser kan tilslutte sin mobil.

Et danse event skal først og fremmest være sjovt. Med os kan I fx få en times sjov og festlig danseoplevelse/undervisning af vores fantastiske instruktører. Vores instruktører er alle uddannede dansere, der altid kan få et stort smil frem på folks læber. 

Skal man skåle engang imellem er der selvfølgelig også plads til det. Hos os må man gerne medbringe sine egne drikkevarer ;)

Vi skræddersyr eventen så det passer bedst til Jeres behov

Alt efter hvor mange deltagere I er, kan vi sammensætte et program der passer lige til det, I ønsker. Vi kan også tilbyde jer et show enten før eller efter undervisningen. Priserne er i forhold til antal af dansere - skriv til os for at høre nærmere. 

Vi tilbyder danseundervisning i følgende stilarter:

Twerk, Dancehall, Salsa, Disco, Funk, Hip HopBreakdance, MTV-dans, Showdance, Strip Fitness, Burlesque, Mavedans, Bollywood, Afrodans, Tango, Samba, Reggaetón, LatinMix, RetroMix, DanceMix, Jazz Ballet, Ballet, Vild Med Dans, Standard-Latin og Brudevals/Pardans mm.

Har i særønsker, skriv til os, så får I lige den danseform og stil, som I kunne tænke Jer. 

Se lokaler herSe priser her 
 

Booking

 
Vi har gjort det nemt for Jer. Send os en Booking forespørgsel via denne formular.

Vi booker kun i hele timer, med start hel. Man kan booke fra tidlig formiddag til aften.

Regn med, at der godt kan gå en halv dag inden du får svar. Hvis det er en hastesag, så ring gerne på 20987477. 

Når I booker modtager I en bookingbekræftelse på mail med alle informationer, samt et link, hvor I skal gå ind og betale senest 8 dage efter I har booket. Efter betalingen er gennemført, modtager I en kvittering på mail. Efter modtagelse af kvittering er bookingen er bindende for begge parter.

 
Har I spørgsmål, så ring på +45 20 98 74 77, eller send os en mail på info@elstudio.dk 
 
FAQ:
  • Hvornår kan vi ankomme? Man kan ankomme når man vil, dog har vi ofte events lige efter hinanden, så derfor kan man først komme ind i selve dansesalen på slaget.
  • Hvad gør vi, hvis vi kommer for sent? Kommer I for sent, så er det på eget ansvar. Vi har nemlig ofte en ny gruppe, der ankommer lige efter Jer, så får I bare den mindre undervisning. 
  • Hvad gør vi, hvis vi aflyser? Har man først lavet en booking, er denne bindende for begge parter. Hvis man aflyser senest to uger før, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Hvis man aflyser senere end dette, refunderes pengene ikke.
  • (Ud af huset events) Er der noget specielt vi skal sørge for, når det er hjemme hos os?: Til polterabend og danseevents hos Jer, skal I selv sørge for et musikanlæg med et Minijack kabel, hvortil vores underviser kan tilslutte sin iPhone eller lignende. Ryk gerne møbler i stuen eller lignende, så der er så meget plads som muligt. Vores instruktører tilpasser undervisningen til pladsen, som I har til rådighed.
  • Hvorfor står der forkert dato, når jeg går ind og betaler? Man skal blot se bort fra datoen, da det er et standard betalingslink. Datoen og tiden, som gælder, er den som du modtager i bookingbekræftelsen på mail. 
  • Hvad tøj skal man have på til Twerk? Til Twerk anbefaler vi løstsiddende bukser/shorts og behagelige sko. Hvis man har knæbeskyttere til rådighed kan man evt. tage dem med også. 

I kan se billeder af nogle af vores mange tidligere polterabend grupper og events på vores Facebook side her eller ved at scrolle ned på denne side.