Salsakurser i Cuba

Vi har arrangereret disse kurser siden 1998.

Kunne du tænke dig en fantastisk danse- og kulturoplevelse? Så er det her, det sker - en ferie du aldrig vil glemme.

Du får din helt egne cubanske dansepartner. Alle kan deltage: singler og par.

Der er nogle af Cubas bedste undervisere fra Den Nationale Danseskole ENA og ISA, som står klar til at give deltagerne en unik danseoplevelse.

Hvert år kommer der flere og flere til. Vi var de første i Danmark til at lave disse kurser i Cuba og er stadig de billigste og bedste på markedet. 


Rejsedatoer i 2019
  • 5. - 19. januar
  • 9. - 23. februar
  • 13. - 27. april
  • 12. - 26. oktober
 
Vi opdaterer løbende med nye datoer for hvert år.

Disse datoer er afrejsedatoer, hvor de fleste plejer at tage afsted på. Men du vælger selv ud- og hjemrejse dato. Kurset starter om mandagen og slutter om fredagen ugen efter. Der er 14 nætter med i prisen. Det er også muligt at ankomme før eller efter, hvis du fx finder en bedre og billigere flyafgang, ligesom det er muligt at blive boende efter kursets afslutning. Så betaler man bare for de ekstranætter. Nogle vælger at rejse rundt på øen og se lidt efter kurset.

Kan du ikke på disse datoer, så er der mulighed for at få individuel (en til en) undervisning hele året rundt, vi arrangerer også for små og store grupper. Send en mail, har vi mere info klar til dig.

Kurserne og ophold finder sted på Hotel Kohly i Havana. Der er undervisning 10 dage i alt, fra mandag til fredag.

Du vil modtage 3 timers daglig undervisning i Salsa, Rueda de Casino, samt lidt Son, Mambo, Cha Cha Cha, Rumba og Afro Cubansk dans. Der er små pauser ind i mellem og en lidt længere pause midt på dagen.

Undervisningen er på alle niveauer, for både helt begyndere, let-øvede, øvede og proffe. Den er inddelt i hold og alle deltagere får deres egen cubanske dansepartner, som hjælper og danser med under kurset. Alle modtager et diplom fra skolen ved kursets afslutning. Der er mellem 20-30 deltagere afsted pr. kursus i alle aldersgrupper og deltagerne kommer fra hele verden.

Vi har mange, der gentager turen op til flere gange, da man hele tiden kan lære nye ting og ikke kan få nok af Cuba, når man først har været der én gang.

 Du skal selv sørge for:

 Vi sørger for at booke:

 - Flybillet

 - Hotel og Halvpension

 - Sygerejseforsikring

 - Aktiviteter

 - Visum

 - Dansekursus

Stine Ortvad er stifter af foreningen og initiativtager til kurserne og er selv med som guide hver anden gang. Hun har boet og studereret i Cuba i 5 år på den Nationale danseskole LA ENA. Vores anden guide er cubaner som taler godt engelsk og har været tilknyttet kurserne siden år 2010.

Læs mere under danseprogram og tilmelding og priser.

Se videoer fra kurser i Cuba

2016: https://www.youtube.com/watch?v=-lE0OEIo5kw2

2014: http://www.youtube.com/watch?v=Ymy6X8VbyBU&list=UU6UDBCnYridK18e-1_yNC1Q

2007: http://www.youtube.com/watch?v=Yfn1ofX0MSg


Hotellet i Cuba

Under kurset bor vi på et hyggeligt hotel 10-15 minutter i bil fra centrum. Undervisningen foregår på hotellet i gode lokaler med aircondition eller udendørs under palmerne. På hotellet er der både swimmingpool, tennisbaner, bowling bar, fitnesscenter, massage, sauna, og netcafé (så du kan sende mails hjem) og dejlige grønne områder i nærheden.

Ved poolen