Udtalelser fra tidligere polterabender

Her kan du læse et lille udpluk af udtalelser fra tidligere polterabenddeltagere.

 
Vi var virkelig glade for eventet. Underviseren var simpelthen så god, og gjorde det rigtig sjovt. Vi griner stadig. Virkelig godt polterabend indslag. Vi var rigtig glade og tilfredse og vil bestemt anbefale jer! Vh Ane, (om Twerk, med Sam)

Vi var så glade for det hele, - det var et rigtig vellykket arrangement.´, og rigtig sjovt at prøve at danske bollywooddans. God instruktør og undervisning, vi blev oplyst om den gratis prøvetime, der blev delt flyers ud og alt var godt. Mvh Stine (om Bollywood, med Vijaya)

Vi var veldig fornøyd alle sammen :) Undervisningen og instruktøren var perfekt! Bjarte (om Hip Hop, med Xenia)

Alt var i skønneste orden, og kan kun sige JA til det hele :) Vi havde en sjov oplevelse!! Camilla (om Twerk, med Mikaela)

Hun var fantastisk og gjorde alt det hun skulle. Tak for det. Sophie (Om Twerk, med Nancy)

Det var en fantastisk oplevelse! Over al forventning, stemningen var i top, niveauet perfekt justeret og bruden havde uden tvivl en fest! Vi var virkelig glade for både instruktøren selv og hendes undervisning. Alt var som det skulle være! Tak! /Ditte (om Twerk, med Agi)

Jeg vil bare lige takke Jer for at have reddet en del af vores dag, da et andet event blev aflyst aften før! KÆMPE hjælp, så derfor får I selvfølgelig også lidt respons fra os :) Alle pigerne havde en fest. Vi synes det var mega sjovt, udfordrende og faktisk også lidt hårdt ;) Instruktøren var rigtig god til at få os allesammen med, til at forklare og vise, og vigtigst af alt, så var hun rigtig god til at få at til at føle os trygge og deraf få os til at slappe af. Great personality, og en masse humor fra intruktøren også. Thumbs up herfra! Sara (Om Twerk, med Sam)

Ville bare skrive og sige at vi var meget begejstrede for vores arrangement i lørdags, vi blev undervist i disco på kapel vej. Underviseren var rigtig sød, dygtig og formåede at få os alle til at have det rigtig sjovt. Stor ros herfra. Mvh Ulla (Om Disco, med Simone)

Vi var saa glade for vores instruktoer. Hun fangede humoren fra gruppen med det samme og gav en fantastisk og sjov time hvor vi laerte noget og uden at det blev for selvhoejtideligt. Al logistik og info fungerede super og alle fik flyers efter timen. Tusind tak for en dejlig event. Mange hilsener, Camilla (Om Twerk, med Daniela)

Vi havde en super god eftermiddag i studiet på Kapelvej. Vi havde en fantastisk god instruktør (Simone), som havde en god energi, og sørgede for at alle kunne være med. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Simone havde en fantastisk energi og spillede en masse gode 90’er numre – præcis som vi havde bedt om. Rutinen var på et passende niveau, så alle kunne være med. Mvh. Trine (Om 90'er Showdance, med Simone)

Instruktøren var super god! Pernille (om Twerk, med Camila)

Vi var meget tilfredse, meget meget sød og behagelig danser og i øvrigt også tålmodig. Hanne (om 80’er dans med Mariah)

Alt var mere end perfekt, instruktøren var fantastisk og vi vil til hver en tid anbefalde eventet til andre. De bedste hilsner fra 10 glade piger. (om Twerk med Daniela)

Vil bare sige tusind tak for en mega fed oplevelse! Vores instruktør Nansy var fantastisk og fik virkelig os alle med! Kæmpe top karakter herfra! Venlig hilsen Chichi (om Twerk/Stripfitness, med Nancy)

Det var et fantastisk event som i den grad fik sat gang i stemningen. Inci var virkelig god som instruktør og niveauet var helt perfekt. Tusind tak for et fantastisk event. Bh Casper (om Disco/Funk, med Inci)

Tak! Alt gik rigtig godt, workshoppen var fantastisk. Mvh. Martina (om Reggaetón, med Miranda)

Tusinde tak for en sjov oplevelse i søndags. Hils Santana mange gange og sig tak for underholdende undervisning og en god portion tålmodighed :) han var mega god! Katrine (om Breakdance med Mikael)

Vi havde det SÅ sjovt! Alle pengene værd. Jeres instruktør var super professionel og dejlig at have med at gøre, var der på slaget, virkede super engageret. 10/10, gik instruktøren en high-five fra os! Kan jeg anmelde jer et eller andet sted? :) Jeg ville anbefale jer til hvem som helst. Alexander (om Salsa med Pia)

Generelt et rigtig godt arrangement. Sød instruktør, som fik alle i salen med. Mvh. Kathrine (om Salsa med Pia)

Vi havde en super god oplevelse. Instruktøren gjorde det så godt! (om Twerk/Burlesque, med Nancy)

Vi havde Daniela som instruktør og var meget glade for hende. Hun var sjov, sød, tålmodig og udfordrede os i den grad :) (om Twerk med Daniela)

Tak for et vellykket arrangement. Vi fik masser af god feedback på det og instruktøren formåede virkelig at få selskabet med. Mvh. Søren (om Twerk med Daniela. Polterabend for mænd)

God og grænseoverskridende (perfekt til polterarbend) undervisning, og super (!) instruktør. Hun var sød, glad, sjov og motiverende. Og ikke mindst dygtig! Helt igennem en fed oplevelse :D (om StripFitness med Nancy)