Udtalelser fra tidligere danseevents

Her kan du læse et lille udpluk af udtalelser fra tidligere events.
 

Det var superfint, vi var tilffredse og ja vi har fået alle oplysninger. Ros til instruktøren. Mvh Inga (om Salsa, med Anier. Fødselsdagsarrangement)

 

Vi var meget tilfredse med arrangementet. Vi havde to instruktører der var meget engagerede, søde og motiverende. Vi fik uddelt flyers og fik information om gratis prøvetime. De var meget imødekommende og ingen forsinkelser. Et super godt arrangement som har fået meget positiv omtale blandt deltagerne. Hilsen Nina (om Bollywood, med Sayanti og Nitisha. Teambuilding event)

 

Thank you so much for the arrangement. I have paid the payment and please check if it is ok. Pia is a really nice teacher with a lot patient. We will practice more at home. We will arrange another class with you if we feel needed. Thank you, Pei (om Dirty Dancing Salsa med Pia. Privattime)

 

Først og fremmest må jeg sige at vi var meget tilfredse. Instruktørerne havde lige præcis , det spurgte jeg om, nemlig at gribe situationen, hvis det blev for svært for vores borgere. For så at tilrette deres indsats til hvad der kunne passe ind, samt at gribe chancen og møde vores borgere hvor de var. Virkelig dejlige mennesker du havde sendt ud til os. Alt i alt virkelig dejlig, glad og professionel oplevelse. Tak for det. Annemette (om Salsa show og undervisning med Anier og Daniela. Institution for udviklingshæmmede) 

 
Jeg er super glad. Pia er kanon. Det var bare rigtig godt. Pia var punkteligt og vi var aktiv i alle timerne. Claus (om Salsa med Pia. Et forløb med 4 privattimer)